Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

10 jarig jubileum Johan Kroon Administratie

10 jarig jubileum Johan Kroon Administratie

Dit jaar vieren wij het tienjarig bestaan van Johan Kroon Administratie. Een mooie mijlpaal voor een bloeiend administratiekantoor, dat kort geleden verhuisde naar een prachtig pand aan de Venne in Winschoten. Wij nemen u graag mee naar het ontstaan van administratiekantoor Johan Kroon.

In 2011 startte Johan Kroon zijn eigen bedrijf vanuit een kantoor aan huis. Daar hielp hij ondernemers en particulieren met hun boekhouding, het doen van belastingaangifte, opstellen van jaarrekeningen, regelen van loonadministratie, incasso-administratie en meer.

Het klantenbestand van Johan Kroon Administratie groeide mooi door. De klanten waren tevreden, en mensen weten het kantoor van Johan steeds beter te vinden. Dat blijkt ook in de recensies die men plaatst over Johan Kroon Administratie.
"Aangifte tot in detail verzorgd", "Goede adviezen", "Geen administratie-stress meer", en: "Johan Kroon is nuchter, helder, recht door zee, eerlijk, vakbekwaam, motiverend en meedenkend, en bovendien een aangenaam mens!".

Na enkele jaren verhuisde het kantoor naar een bedrijfspand in Scheemda. Ondertussen had Johan zich verder gespecialiseerd op het gebied van belastingtechnische zaken. Met de opkomst van zonnepanelen als vorm van energiebesparing wendden steeds meer bedrijven en particulieren zich tot Johan Kroon Administratie voor het terugvragen van btw op hun zonnepanelen.

In augustus dit jaar verhuisde het kantoor naar de Venne 104 in Winschoten. Midden in het centrum van de stad en met gratis parkeergelegenheid, dus perfect te bereiken voor klanten van het administratiekantoor. Vanaf januari zal ook Johans vrouw Anita het team komen versterken en onder andere een deel van het klantcontact en de administratie op zich gaan nemen. Wij zien de toekomst positief tegemoet!

Wij zouden graag van de gelegenheid gebruik maken om onze klanten te bedanken. Zonder hen hadden wij dit geen tien jaar kunnen doen. We danken jullie voor het vertrouwen en de fijne samenwerking het afgelopen decennium, op naar de volgende tien jaar!

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Rijschool Carl Scheemda
Gereedschapknaller.nl Bellingwolde
Secusoft, dé software voor beveiligers Beerta
Hoefsmederij Tyrell Evora Scheemda
Master Bekleding Zuidbroek
Altijddebestewijn.nl Beerta


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Contact via Whatsapp