Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Totaalpakket voor eenmanszaken en VOF

Als startende ondernemer komen er veel zaken op u af. U krijgt post van de Belastingdienst, moet aangifte omzetbelasting doen en u moet een andere aangifte inkomstenbelasting indienen dan dat u gewend was. Vaak hebben ondernemers niet de tijd om zelf de administratie uit te voeren omdat zij al al hun tijd kwijt zijn aan de opbouw van de onderneming. Daarom besteden ze de boekhouding liever uit. Dit bespaart niet alleen tijd, maar hierdoor krijgt de ondernemer ook de juiste adviezen op de juiste momenten.
Voor een betaalbare prijs bieden wij u een totaalpakket aan waardoor u als ondernemer veel geld kunt uitsparen en toch een correcte en gemakkelijk inzichtelijke administratie kunt voeren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant.

Speciaal voor eenmanszaken hanteren wij standaard prijzen, al vanaf € 800,= (€ 200,= per kwartaal!) exclusief, voor u aftrekbare, BTW. De inhoud en dus ook het tarief zijn afhankelijk van uw onderneming en de grote van uw administratie. Een vast bedrag per jaar zonder verassingen.

Het is ook mogelijk dat uw jaarbedrag lager ligt dan de genoemde vanaf prijs van € 800,=. Het ligt echt aan de grote van uw onderneming en uw administratie. Wij passen ons hier graag op aan.

Wanneer u besluit uw administratie door mij te laten uitvoeren, dan kunt u ervan uitgaan dat u een betrouwbaar, ervaren en vakkundig persoon binnenhaalt die u te allen tijde zal bijstaan om u het ondernemen gemakkelijker te maken. Een correcte administratie is niet het enige wat ik u als ondernemer kan aanbieden. Naast een goed en snel persoonlijk contact gaat mijn service verder dan alleen boekhouden. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld adviezen op commercieel, financieel en belastingtechnisch gebied. Ik draag graag mijn steentje bij om mee te helpen uw onderneming te laten groeien.

Hoe ziet het totaalpakket eruit?


Optioneel:

Deze bedrijven gingen u voor

Hoefsmederij Tyrell Evora Scheemda
Oostgrunn.nl Beerta
Rijschool Carl Scheemda
RaNed Westerlee
Zwaarden.com Sellingen
H.C. Woonwinkel Winschoten


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Contact via Whatsapp