Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

navigatie

Menu

Totaalpakket voor eenmanszaken

Als startende ondernemer komen er veel zaken op u af. U krijgt post van de Belastingdienst, moet aangifte omzetbelasting doen en u moet een andere aangifte inkomstenbelasting indienen dan dat u gewend was. Vaak hebben ondernemers niet de tijd om zelf de administratie uit te voeren omdat zij al al hun tijd kwijt zijn aan de opbouw van de onderneming. Daarom besteden ze de boekhouding liever uit. Voor een betaalbare prijs bieden wij u een totaalpakket aan waardoor u als ondernemer veel geld kunt uitsparen en toch een correcte en gemakkelijk inzichtelijke administratie kunt voeren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant.

Speciaal voor eenmanszaken hanteren wij standaard pakketten, al vanaf € 375,= (€ 93,75 per kwartaal!) inclusief, voor u aftrekbare, BTW. De inhoud en dus ook het tarief zijn afhankelijk van uw onderneming.

Wanneer u besluit uw administratie door mij te laten uitvoeren, dan kunt u ervan uitgaan dat u een betrouwbaar en vakkundig persoon binnenhaalt die u te allen tijde zal bijstaan om u het ondernemen gemakkelijker te maken. Een correcte administratie is niet het enige wat ik u als ondernemer kan aanbieden. Naast een goed en snel persoonlijk contact gaat mijn service verder dan alleen boekhouden. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld adviezen op commercieel, financieel en belastingtechnisch gebied. Ik draag graag mijn steentje bij om mee te helpen uw onderneming te laten groeien.

Hoe zit het totaalpakket eruit?

Optioneel:

Welkom op de website van Johan Kroon Administratie!

Op deze pagina verschijnen regelmatig diverse nieuwsitems die wellicht voor u van belang kunnen zijn. Houd de website dus in de gaten!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig
naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen u voor

Lekker Thais Assen
Marketingbureau Bakker Beerta
Hotel-Restaurant Victoria Winschoten
Secusoft, dé software voor beveiligers Beerta
Rijschool Carl Scheemda
Havenbeheer Oldambt Winschoten


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur