Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Referenties

Johan Kroon Administratie heeft een divers klantenbestand. Van stukadoor tot webdesigner, van fietsenmaker tot autorijschool en van particulier tot kapsalon. Onder deze tekst staat een kleine greep uit het klantenbestand die wij met trots mogen presenteren. Vanzelfsprekend hebben alle bedrijven toestemming gegeven voor een vermelding op deze pagina.

Wilt u zelf een bericht schrijven? klik hier.

Goeie boekhouder

Geplaatst door Haarsalon en kleding boetiek Marjolein uit Hoogezand
Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Goeie begeleiding gekregen als zzper en het opstarten van mijn bedrijf. Duidelijkheid en eerlijkheid is echt wat ik zocht en dat heb ik zeker gevonden.... Lees meer »»


Belastingaangifte particulier

Geplaatst door Natascha uit Blijham
Sinds vorig jaar (2022) laten wij onze belastingaangifte doen door Johan. We zijn erg tevreden met de service die hij biedt. Vorig jaar hebben wij een fysieke afspraak gehad om nader kennis te maken en om alle punten van de aangifte door te nemen. Dit jaar hebben we dit telefonisch besproken. Johan ... Lees meer »»


Top adviseur

Geplaatst door Caroline Post. Eigenaar Su-Shi-Me uit Westerlee
Erg tevreden over Johan, is zeer betrokken bij zijn klanten en geeft goeie adviezen. Zou Johan zeker aanraden!... Lees meer »»


Zorgvuldig en punctueel

Geplaatst door Sandra van der Zwan uit nieuw scheemda
Omdat we over 2018 om allerlei redenen een complexe aangifte tegemoet zagen, Johan Kroon ingeschakeld. We hadden gelijk het gevoel dat onze zorg ons uit handen werd genomen. Zorgvuldig en geen detail over het hoofd ziend heeft hij onze aangifte verzorgd. Op al onze vragen gaf hij geduldig en uit... Lees meer »»


Administratie-stress

Administratie-stress

Geplaatst door Johan Smit uit Nieuw Scheemda
In mijn eenmanszaak heb ik veel boeiende en gedreven klanten waarmee ik naast een goede zakelijke- ook vaak een goede persoonlijke relatie heb, dat maakt het ondernemerschap een heel mooi en aangenaam bestaan, echter de bijbehorende administratie bezorgt mij vaak _vlekken in de nek_. Redder in de... Lees meer »»


Zeer deskundig en goede communicatie

Zeer deskundig en goede communicatie

Geplaatst door Louis Smith uit Winschoten
Wij zijn zeer tevreden over Johan. Is zeer deskundig en ook de communicatie verloopt goed. Altijd snel bereikbaar en neemt alle tijd om zaken goed uit te leggen.... Lees meer »»


Goede en professionele diensten

Geplaatst door Rick Heeres uit Winschoten
Johan heeft begin dit jaar voor het eerst onze belastingaangifte gedaan. Door het kopen van een huis in 2016 en het krijgen van een kind in 2016 was er veel veranderd. Daarom zijn wij bij Johan gekomen om onze aangifte te verzorgen. Per mail hebben wij alle benodigde papieren naar Johan gestu... Lees meer »»


Belastingangst

Geplaatst door Martin van der Kooij uit Nieuwe Pekela
Sommige mensen zijn bang voor de tandarts. Ik heb dat met belastingen. Het gedoe...het werk! Dus toen ik vrolijk met mijn eigen bedrijf begon, herinnerde ik mij hoe prettig Johan mijn BTW-opgave voor zonnepanelen had verzorgd. Dat was bingo dus! Uiteraard moet ik van mijn kant alle gegevens goed ... Lees meer »»


Goede communicatie, snel schakelen

Geplaatst door Merel van der Zee uit Groningen
De opdracht had haast en Johan heeft mij ontzettend goed geholpen. (Complexe loonaangifte voor iemand die deels in Zwitserland woont) Erg fijn dat hij zo snel kon schakelen. Zijn uitleg is helder en duidelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen en ga volgend jaar voor mijn eigen loonaangifte ook naar he... Lees meer »»


Goeie uitleg en deskundige adviezen

Geplaatst door Ans Dumont uit Veelerveen
Johan is een ontzettend aardige man die zijn tijd voor je neemt en je voorziet van goeie uitleg en deskundige adviezen. Net wat ik nodig had na vele jaren in het buitenland te zijn geweest en niet meer op de hoogte was van het Nederlandse belastingstelsel. Hij is eerlijk en duidelijk en een perfe... Lees meer »»


Deskundig en persoonlijk advies.

Deskundig en persoonlijk advies.

Geplaatst door Fieret Optiek Service uit Nieuwe Pekela
Johan behandelt ons zoals wij onze klanten behandelen. Geen nonsens, persoonlijke benadering en vakkundige advies. Hij laat zien dat hij kennis van zaken heeft. En als hij het niet weet, zoek Johan dit grondig uit. Wij kennen verschillende boekhouders en Johan is een echter topper. Hij is een aanwi... Lees meer »»


Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Geplaatst door Symen Visser uit Sneek
Johan Kroon is een zeer gedreven enthousiaste werker. Hij denkt met je mee en daagt je uit. Zijn persoonlijke aandacht waardeer ik enorm. Het bijhouden van mijn administratie (oa. BTW aangifte) en de zakelijke en prive belasting aangifte zien er keurig uit. Bovendien zakelijk is e.e.a. vervat in ee... Lees meer »»


Betrokken en flexibel boekhouder!

Betrokken en flexibel boekhouder!

Geplaatst door Jan Bijl uit Winschoten
Via mondelinge reclame ben ik bij Johan terecht gekomen en vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij Johan. Ik wou mijn hobbymatige werkzaamheden omzetten naar een meer zakelijke onderneming. Johan heeft kennis van zaken en kan je daarom goed ondersteunen bij zo'n traject met tips en trucks... Lees meer »»


Aanrader!

Aanrader!

Geplaatst door Roy Na uit Apeldoorn
Johan is een zeer betrokken boekhouder die de administratie van mijn autorijschool perfect bijhoudt. Naast het feit dat hij goed werk aflevert, is hij flexibel, snel en denkt hij met je mee. Ik kan Johan Kroon Administratie dan ook van harte aanbevelen voor zowel startende als bestaande bedrijven!... Lees meer »»


Aanrader voor starters

Aanrader voor starters

Geplaatst door Hilda Molenaars uit Oude Pekela
Johan heeft mij prima bijgestaan met tips en trucs. Als starter loop je zo af en toe tegen administratieve vragen aan. Hoe zit het met de BTW als ik een product aan een consument in Duitsland lever? Of hoe krijg ik mijn administratie overzichtelijker? Ik ben iemand die graag zicht houdt op mijn fin... Lees meer »»


Super boekhouder

Super boekhouder

Geplaatst door Danny Bakker uit Beerta
Johan Kroon administratie helpt mij prima bij het opstarten van mijn bedrijf. Zo krijgen wij altijd een mail met tips en trucs voor de onderneming. Ik breng mijn administratie met een gerust hart naar Johan Kroon en krijg het keurig netjes en geordend terug. Johan Kroon Administratie denkt met u... Lees meer »»


Een boekhouder waar je wat aan hebt

Een boekhouder waar je wat aan hebt

Geplaatst door Leo Hoogma uit Beerta
Johan is een hardwerkende ondernemer die zich volledig inzet voor zijn klanten. Ik ben erg tevreden met zijn aanpak; hij denkt met je mee en geeft goede adviezen. De administratie is tot in de puntjes geregeld!... Lees meer »»


Wilt u zelf een bericht schrijven?

Heeft u wel eens gebruik gemaakt van de diensten van Johan Kroon Administratie? Wij zouden het op prijs stellen als u uw ervaring deelt met anderen. U kunt eenvoudig een berichtje schrijven door op de onderstaande knop te klikken.

Deel uw ervaring!

Klik hier

Deze bedrijven gingen u voor

Hoogma Webdesign Beerta
Attractieverhuur Wagenborgen Wagenborgen
Alrawi Rijschool Heiligerlee
Oostgrunn.nl Beerta
De Leo Media Beerta
Altijddebestewijn.nl Beerta


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Contact via Whatsapp