Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Facebook lanceert eigen Marktplaats: Market Place

Facebook lanceert eigen Marktplaats: Market Place

"Today, we’re starting to roll out Marketplace", zo kondigt Facebook in zijn eigen newsroom aan. Facebook wordt hiermee een directe concurrent van Marktplaats, maar of daar veel om zullen treuren is nog maar de vraag.

Betalen
Wie wat wil verkopen op Marktplaats.nl, is namelijk in meerdere gevallen verplicht te betalen voor zijn of haar advertentie. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de verkoop van een auto (behalve in de categorie 'sloop'), beamer of antiekwaar. En dat is dus nog vóórdat er überhaupt zeker is dat er een koper gevonden gaat worden. In het slechtste geval blijf je dus niet alleen met je koopwaar zitten, maar ben je ook nog eens geld kwijt omdat je een advertentie hebt moeten betalen.

De grootste
Tot voor kort was Marktplaats.nl het grootste online handelsplatform in Nederland. Maar nu Facebook een directe concurrent wordt met Market Place is de vraag hoe lang dat nog duurt.

Behalve in Nederland lanceert Facebook in 16 andere landen ook Market Place, waaronder België, Duitsland en Spanje. Door gebruikers zelf opgerichte verkoopgroepen, zoals 'verkoop en ruil zonder regels' zullen dus binnenkort niet meer nodig zijn.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Master Bekleding Zuidbroek
Attractieverhuur Wagenborgen Wagenborgen
De Leo Media Beerta
Open Venster Beerta
Vikingreizen Bad Nieuweschans
Oostgrunn.nl Beerta


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Contact via Whatsapp