Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

navigatie

Menu

Gratis het Handelsregister inzien via de app? Dat kan!

Gratis het Handelsregister inzien via de app? Dat kan!

Even een klant checken... Niet per se een fiscaal item, maar toch wetenswaardig (en kostenbesparend en preventief bovendien). Sinds kort kunnen ondernemers voortaan 30 keer per jaar gratis het Handelsregister inzien. Dat kan via de KvK-applicatie Handelsregister.

Check, check...
Deze ‘KvK App Handelsregister’ kunt u downloaden in de appstores van Apple en Android. Via deze maatregel wil de Kamer van Koophandel de drempel verlagen om te controleren met welke (contracts)partij u als ondernemer te maken heeft. Zeker als met uw transacties veel geld gemoeid is of het debiteurenrisico erg hoog is. U wilt immers niet tegen de lamp lopen en met de gebakken peren blijven zitten als u eigenlijk vooraf had kunnen weten dat die klant de zaken financieel, fiscaal of anderszins niet voor elkaar heeft. Dat kunt u namelijk wel nagaan.

Dubbelcheck!
Zo kunt u bijvoorbeeld de jaarrekeningen over de afgelopen boekjaren opvragen van het bedrijf waarmee u zaken wilt doen. Ook kunt u de concernrelaties checken: met welke andere vennootschappen of ondernemingen is een rechtspersoon verbonden als functionaris of enig aandeelhouder (vooral belangrijk bij een klant met een BV!).

Uw cijfers op orde?
Bent u op zoek naar een boekhouder om uw eigen cijfers inzichtelijk te krijgen (en op orde te houden)? Neem dan vandaag nog contact op met Johan Kroon Administratie via 0597-792002 of info@johankroonadminstratie.nl.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Welkom op de website van Johan Kroon Administratie!

Op deze pagina verschijnen regelmatig diverse nieuwsitems die wellicht voor u van belang kunnen zijn. Houd de website dus in de gaten!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig
naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen u voor

AnyTyme De Pleiaden Hoogezand
Havenbeheer Oldambt Winschoten
Stal Hygiene Smit Nieuw-Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Oostgrunn.nl Beerta
XLXDesignz Winschoten


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert