Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Het is zover: nu alleen nog maar betalen via IBAN

Vanaf vandaag verloopt het betalingsverkeer volledig via de Europese betaalstandaarden. Iedereen in Nederland én Europa gebruikt het IBAN als rekeningnummer, betalingen en incasso’s kunnen uitsluitend worden aangeboden in SEPA-formaat (XML).

Voor overboekingen gebruikt u vanaf heden altijd het IBAN als rekeningnummer. Oude rekeningnummers worden niet meer automatisch omgezet door uw bank. U kunt dus enkel en alleen met het IBAN betalen. Wilt u aan iemand een bedrag betalen, maar heeft u alleen nog maar het 'oude' rekeningnummer? Deze kunt u gemakkelijk laten omrekenen op de website www.ibanbicservice.nl.

Ook de incasso's verlopen nu volledig via IBAN en SEPA. Hier zitten ook diverse nieuwe regels aan verbonden. Johan Kroon Administratie heeft al diverse klanten, waaronder sportscholen en kinderdagverblijven, mogen helpen om de administratie en de wijze van incasseren volledig af te stemmen op het nieuwe systeem. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij het realiseren hiervan indien u er nog niet klaar voor bent.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Husse Groningen Noordbroek
Oostgrunn.nl Beerta
Vikingreizen Bad Nieuweschans
Stal Hygiene Smit Nieuw-Scheemda
AnyTyme De Pleiaden Hoogezand
Master Bekleding Zuidbroek


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Contact via Whatsapp