Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Houd productschade bij in uw administratie

Houd productschade bij in uw administratie

Na het schandaal van de besmette eieren met de bloedluisbestrijder firponil, maakt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vandaag ook bekend uit te gaan zoeken of er ook fipronil in kippenvlees zit.

Massaschade
Wanneer je als ondernemer te maken krijgt met grote schade, bijvoorbeeld doordat je een deel van je voorraad moet vernietigen door foutdruk of besmetting, zoals in het geval van de besmette eieren met de bloedluisbestrijder fipronil, is het belangrijk dit goed te documenteren. Voor de verzekering, maar natuurlijk ook voor je financiële administratie. Doe je dit namelijk niet, of niet volledig, dan kan het zijn dat de boekhouding aan het eind van het kwartaal of jaar niet klopt. En het is achteraf vaak lastiger na te gaan waar de fout precies zit.

Hulp
Johan Kroon Administratie helpt u graag bij het voeren van uw boekhouding. Wij hebben in ons klantenbestand meerdere eenmanszaken (ZZP'ers), eenmanszaken met personeel, V.O.F. en BV's en N.V.'s.
Wij stellen voor uw de jaarrekening op en doen belastingaangifte. Daarnaast zijn wij uiteraard uw baken als het gaat om vragen over financieel gerelateerde zaken.

Afspraak
Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren boekhouder? Neem dan eens contact op met info@johankroonadministratie.nl en we plannen graag een afspraak met u in.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Hoogma Webdesign Beerta
Trimsalon High Five Oude Pekela
Rijschool Carl Scheemda
Attractieverhuur Wagenborgen Wagenborgen
Altijddebestewijn.nl Beerta
Zwaarden.com Sellingen


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Contact via Whatsapp