Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

navigatie

Menu

Houd productschade bij in uw administratie

Houd productschade bij in uw administratie

Na het schandaal van de besmette eieren met de bloedluisbestrijder firponil, maakt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vandaag ook bekend uit te gaan zoeken of er ook fipronil in kippenvlees zit.

Massaschade
Wanneer je als ondernemer te maken krijgt met grote schade, bijvoorbeeld doordat je een deel van je voorraad moet vernietigen door foutdruk of besmetting, zoals in het geval van de besmette eieren met de bloedluisbestrijder fipronil, is het belangrijk dit goed te documenteren. Voor de verzekering, maar natuurlijk ook voor je financiële administratie. Doe je dit namelijk niet, of niet volledig, dan kan het zijn dat de boekhouding aan het eind van het kwartaal of jaar niet klopt. En het is achteraf vaak lastiger na te gaan waar de fout precies zit.

Hulp
Johan Kroon Administratie helpt u graag bij het voeren van uw boekhouding. Wij hebben in ons klantenbestand meerdere eenmanszaken (ZZP'ers), eenmanszaken met personeel, V.O.F. en BV's en N.V.'s.
Wij stellen voor uw de jaarrekening op en doen belastingaangifte. Daarnaast zijn wij uiteraard uw baken als het gaat om vragen over financieel gerelateerde zaken.

Afspraak
Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren boekhouder? Neem dan eens contact op met info@johankroonadministratie.nl en we plannen graag een afspraak met u in.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Welkom op de website van Johan Kroon Administratie!

Op deze pagina verschijnen regelmatig diverse nieuwsitems die wellicht voor u van belang kunnen zijn. Houd de website dus in de gaten!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig
naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen u voor

Secusoft, dé software voor beveiligers Beerta
Lekker Thais Assen
Oostgrunn.nl Beerta
Zwaarden.com Stadskanaal
Open Venster Beerta
Gereedschapknaller.nl Bellingwolde


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur