Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

JKA TIP: schenk voor woonhuis nu het nog kan!!!!!

Mogen wij u een bruikbare tip geven? Per 1 januari 2015 is het belastingvoordeel op het doen van een schenking ten behoeve van een woonhuis voorbij. Nog dit jaar een schenking doen is nu dus nog belastingvrij.

Mensen mogen belastingvrij tot een ton een schenking doen aan familie of vrienden indien dit bedrag echt gebruikt wordt voor de aankoop of verbouw van een woning. Deze maatregel werd hoofdzakelijk ingezet om de woningmarkt weer aan te laten trekken.

Minister Jeroen Dijsselbloem van financiële zaken liet echter eerder dit jaar weten dat de maatregel per 1 januari 2015 zal worden afgeschaft. Dit betekend dus dat mocht u van plan zijn nog een schenking aan een familielid of vriend te willen doen inzake verbetering of nieuwbouw van een woning deze nog dit jaar plaats moet vinden om zo nog onder de voordelige maatregel te vallen.

Wij hopen u met deze tip geholpen te hebben. Wilt u meer weten of dit onderwerp of heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag! 0597-792002 of info@johankroonadministratie.nl.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Rianne Schaper Fotografie Scheemda
Stal Hygiene Smit Nieuw-Scheemda
AnyTyme De Pleiaden Hoogezand
Open Venster Beerta
Husse Groningen Noordbroek
Vikingreizen Bad Nieuweschans


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Contact via Whatsapp