Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

navigatie

Menu

Online-advertentiemarkt weer in de lift

Advertentiebudgetten voor kranten, radio en tv dalen gestaag, maar de groei van de digitale advertentiemarkt zet door, zo meldt de NOS. Vooral aan reclames voor onlinevideo en mobiel internet wordt flink meer uitgegeven.

Video advertising (onder meer reclames voor YouTube-filmpjes en bij Uitzending Gemist) groeide de eerste helft van dit jaar fors met 26 procent. Bestedingen aan reclames op mobiel gingen met 54 procent nog forser omhoog. Mensen kijken video's steeds meer online en mobiele data-abonnementen worden steeds goedkoper, zo verklaart IAB Nederland de groei. Dat is de branchevereniging voor digitale marketing.

De totale bestedingen aan advertenties blijven gelijk. Dat betekent dat er tegenover de groeiende online-bestedingen een krimp plaatsvindt bij traditionele media als kranten, radio en tv. Ook adverteren via sociale media neemt toe. In de eerste helft van 2015 werd er 58 miljoen uitgegeven aan advertenties via platforms als Facebook, LinkedIn en Twitter. Dat is een groei van 38 procent ten opzichte van de eerste helft van het jaar daarvoor.

Meer informatie op: nos.nl

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Welkom op de website van Johan Kroon Administratie!

Op deze pagina verschijnen regelmatig diverse nieuwsitems die wellicht voor u van belang kunnen zijn. Houd de website dus in de gaten!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig
naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen u voor

SolutionOnline Winschoten
Lekker Thais Assen
Hoogma Webdesign Beerta
Zeilmakerij Blauwe Stad Scheemda
Open Venster Beerta
Hotel-Restaurant Victoria Winschoten


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur