Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Qredits verhoogt kredietlimiet naar € 250.000

Gisteren kondigde Minister Henk Kamp van Economische Zaken aan dat Qredits de maximale kredietlimiet per 1 januari 2015 zal verhogen tot € 250.000. Hierdoor zullen de kredietmogelijkheden voor het Midden- en Kleinbedrijf worden verruimd.

Qredits verstrekt sinds 2009 Microkredieten tot € 50.000 aan startende en bestaande ondernemers in Nederland. Door de grote kredietbehoefte binnen het Midden- en Kleinbedrijf heeft Qredits haar kredietaanbod sinds 1 november 2013 al verruimd tot € 150.000. Dit gaf de MKB ondernemers de kans om, na een afwijzing van de bank, hun kredietaanvraag alsnog bij Qredits in te dienen voor een second-opinion.

In juni 2014 werd door het Ministerie van Economische Zaken aangekondigd om te onderzoeken of de kredietlimiet van Qredits kon worden verhoogd tot € 250.000, omdat de behoefte aan financiering binnen het Midden- en Kleinbedrijf nog altijd groot is. De afgelopen periode heeft Qredits dit besluit genomen, in nauw overleg met de banken en het Ministerie.

'Qredits heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een goede aanvulling is op de banken. De kredietverhoging naar € 250.000 geeft bedrijven de mogelijkheid voor extra financiering en draagt bij aan economische groei', aldus minister Kamp op de website van Qredits.

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten of investeren in hun bedrijf, door het aanbieden van Microkredieten tot € 50.000, MKB-kredieten tussen € 50.000 en € 150.000, persoonlijke coaching en ondernemerstools. In vijf jaar tijd heeft Qredits meer dan 5.200 ondernemers gefinancierd, waarvan een groot deel startende ondernemer is. Qredits heeft al meer dan 100 miljoen euro aan kredieten verstrekt. Daarmee is Qredits het grootste alternatieve financieringskanaal voor het Midden- en Kleinbedrijf in Nederland.

Meer informatie op: www.qredits.nl

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Husse Groningen Noordbroek
De Steakerij Bellingwolde
Rianne Schaper Fotografie Scheemda
Vikingreizen Bad Nieuweschans
Haarsalon & kleding boetiek Marjolein Hoogezand
Altijddebestewijn.nl Beerta


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Contact via Whatsapp