Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

navigatie

Menu

Incasso Administratie

Vanaf 1 september 2014 stappen we allemaal massaal over van de Nederlandse incasso van SEPA, de Europese incasso. Deze nieuwe vorm van incasseren is veel complexer dan dat u gewend was en kent vele richtlijnen, voorwaarden en voorschriften. Bent u hier al klaar voor?

Johan Kroon Administratie heeft zich uitgebreid verdiept in deze materie en is ondertussen uiterst gespecialiseerd in het uitvoeren en onderhouden van een incassoadministratie onder de SEPA voorschriften. Wij ontlasten onze klanten door de incasso uit handen te nemen voor een eerlijke prijs. Op dit moeten voeren wij de incassoadministratie van diverse sportscholen en een aantal kinderdagverblijven.

U hoeft met uw complete financiële administratie niet perse bij Johan Kroon Administratie te zitten. Vanzelfsprekend is dit wel mogelijk, maar wij voeren ook graag enkel en alleen uw incasso's uit op een manier die het beste bij u past en op een manier waar u zich als bedrijf, stichting of vereniging zich het beste bij voelt.

De mogelijkheden

Welkom op de website van Johan Kroon Administratie!

Op deze pagina verschijnen regelmatig diverse nieuwsitems die wellicht voor u van belang kunnen zijn. Houd de website dus in de gaten!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig
naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen u voor

Hoefsmederij Tyrell Evora Scheemda
Rijschool Carl Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria Winschoten
SolutionOnline Winschoten
Secusoft, dé software voor beveiligers Beerta
Marketingbureau Bakker Beerta


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert