Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Toch BTW terug op uw zonnepanelen?

Toch BTW terug op uw zonnepanelen?

Hebt u zonnepanelen laten aanbrengen tussen 1 januari 2012 en 20 juni 2013 en u heeft zich niet vóór 1 augustus 2013 als btw-ondernemer aangemeld? En heeft u daarnaast ook geen subsidie ontvangen voor het plaatsen van de zonnepanelen? Dan viel u waarschijnlijk net buiten de boot wat betreft de teruggave van btw op de aanschaf en installatie van de zonnepanelen.

Wij hebben goed nieuws voor u: het is nu mogelijk om de btw op aanschaf en installatie van zonnepanelen vanaf factuurdatum 1 januari 2012 terug te vragen!

Wanneer u de btw die aan u in rekening is gebracht terug wilt krijgen, bent u verplicht zich bij de Belastingdienst aan te melden als ondernemer. Eerder lag de uiterlijke datum op welke u dat gedaan moest hebben op 20 juni 2013, maar dit tijdsvak is nu verruimd.

Johan Kroon Administratie helpt u graag wanneer u tussen 1 januari 2012 en 20 juni 2013 zonnepanelen hebt aangeschaft en laten installeren. Wij begeleiden de teruggave vanaf het begin tot het einde van het proces op een snelle en deskundige manier. Het kan u zomaar een hele fijne btw-teruggave opleveren! Let op: het gaat hierbij om de factuurdatum.

Neem contact op met Johan Kroon Administratie via 0597-792002 of info@johankroonadministratie.nl.

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Oostgrunn.nl Beerta
De Steakerij Bellingwolde
Alrawi Rijschool Heiligerlee
Hoefsmederij Tyrell Evora Scheemda
Stal Hygiene Smit Nieuw-Scheemda
Master Bekleding Zuidbroek


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Contact via Whatsapp