Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Uw voorlopige aanslag 2022 wijzigen?

Het is raadzaam om uw voorlopige aanslag actueel te houden op uw situatie. Soms is het nodig om deze aan te passen bij eventuele veranderingen waarvan u weet dat deze eraan komen in 2022. Wij helpen u hier graag mee.

Het wijzigen van uw voorlopige aanslag kan voorkomen dat u te maken krijgt met grote verschillen in de definitieve aanslag. Als u teveel hebt terugontvangen, moet u immers bedragen terugbetalen. Geef dus aan de Belastingdienst door wanneer er een verandering is in uw persoonlijke situatie.

In 2022 geeft de belastingdienst voor het eerst een voorstel van de verdeling tussen fiscale partners. Hierbij gaat het om een zo gunstig mogelijke verdeling te maken waardoor er minder hoeft te worden betaald, of meer teruggave wordt verkregen. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de voorlopige teruggave stop te zetten, voor de aftrek van heffingskortingen kon dit al, maar nu ook voor aftrek hypotheekrente en andere aftrekposten.

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor advies op maat of om uw voorlopige aanslag te wijzigen. Wij helpen u graag!

Zie ook de voorgaande Tips & Trucs.

Deze bedrijven gingen u voor

Attractieverhuur Wagenborgen Wagenborgen
SolutionOnline Scheemda
Havenbeheer Oldambt Winschoten
Alrawi Rijschool Heiligerlee
Café De Jacht Oostwold
Stal Hygiene Smit Nieuw-Scheemda


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Contact via Whatsapp