Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

navigatie

Menu

VNO-NCW positief over Miljoenennota

VNO-NCW-voorman Hans de Boer geeft het kabinet een flinke pluim' voor de begroting voor volgend jaar. Grote delen van de begroting zijn bekend en De Boer vroeg zich in het NPO Radio 1-programma Kamerbreed af 'waarom een mens zuur zou moeten zijn.

Hij vindt het belangrijk dat de economie weer groeit. Volgens De Boer is groei het middel om een betere samenleving te krijgen. Daardoor is nu 5 miljard euro aan lastenverlichting mogelijk en gaat er ook extra geld naar zorg en defensie.' De Boer verwacht verder dat de werkloosheid sterker zal dalen dan het Centraal Planbureau nu voorziet. Het CPB gaat uit van zo'n 600.000 werklozen volgend jaar, maar De Boer houdt er rekening mee dat het er tien procent minder worden.

Hij is verder positief over een nieuwe regeling van het kabinet om het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Naar verluidt wordt het makkelijker voor mensen om fiscaal gunstig geld te lenen aan het MKB. De werkgeversvoorzitter herhaalde dat hij na Prinsjesdag met minister Lodewijk Asscher gaat praten over vluchtelingen. Hij wil zo'n 2000 vluchtelingen aan een baan helpen in sectoren waar vacatures nu moeilijk zijn te vervullen.

Meer informatie op: nos.nl

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Welkom op de website van Johan Kroon Administratie!

Op deze pagina verschijnen regelmatig diverse nieuwsitems die wellicht voor u van belang kunnen zijn. Houd de website dus in de gaten!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig
naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen u voor

Hoefsmederij Tyrell Evora Scheemda
Secusoft, dé software voor beveiligers Beerta
Rijschool Carl Scheemda
SolutionOnline Winschoten
Lekker Thais Assen
Kamperman Grondwerk Scheemda


Onze partners

Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert