Tel. 0597-792002
Johan Kroon Administratie Winschoten
TelefoonTel. 0597-792002

Helder zicht

op uw administratie

Wie zijn wij? (en wat doen we?)

Wie zijn wij? (en wat doen we?)

Bij Johan Kroon Administratie kennen wij onze klanten persoonlijk. Zo kunnen wij u nóg beter helpen bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting en het periodiek aanleveren van uw omzetadministratie bij de Belastingdienst. We begrijpen dat u ook wilt weten aan wie u uw administratie uitbesteedt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Johan Kroon Administratie
Het kantoor is een eenmanszaak, opgericht op 11-11-'11 door Johan Kroon. Na een aantal jaren vanuit huis voor een steeds groter groeiende klantenkring de administratie te hebben verzorgd, besloot Johan in 2014 een bedrijfspand te gaan betrekken. De locatie die hij daarvoor uitkoos was het pand aan de Stationsstraat 2A in Scheemda.

Johan kent al zijn klanten persoonlijk. Of ze nu uit Noord-, Oost-, Zuid- of West-Groningen komen, of uit andere delen van het land. Ook klanten in Friesland, Apeldoorn en Zeeland zijn bij Johan Kroon niet slechts een nummer, maar hebben een persoonlijk gezicht en karakter. Zo kan het kantoor deze ondernemers nog beter helpen met hun eventuele groeiwensen en marktverkenningen, en een heldere financiële evaluatie geven van hun bedrijf. Want administratie is zoveel meer dan alleen maar jaarrekeningen opmaken...

Uw cijfers zijn onze specialiteit
Wij helpen u graag met het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Verder leveren wij periodiek uw omzetgegevens aan bij de Belastingdienst. U ontvangt hiervoor van ons tijdig een berichtje wanneer wij deze gegevens weer nodig hebben. Bij vragen over uw bedrijf, of over bedrijfsspecifieke belastingvoordelen helpen wij ook. Tot onze klantenkring behoren ondernemers uit allerlei verschillende branches. Van stukadoor tot webdesigner, van fietsenmaker tot autorijschool en van particulier tot kapsalon; allen weten zij Johan Kroon Administratie in Scheemda te vinden. En niet zonder reden.

Zoals gezegd gaan wij voor een persoonlijke benadering. Wanneer wij uw specifieke situatie kennen, kunnen wij u beter helpen bij het voeren van uw administratie. MKB'er, ZZP'er of particulier; wat wij niet weten zoeken wij voor u op. Bij Johan Kroon bent u verzekerd van de beste zorg en alle aandacht voor uw bedrijf. Uw cijfers zijn voor ons nooit slechts getallen, wij 'lezen' deze en vertalen ze voor u. Cijfers zeggen immers alles over uw onderneming.

Administratie is onze specialiteit. We nemen u dit graag uit handen, zodat u zich weer kunt concentreren op uw specialiteit: uw bedrijf!

Maak een afspraak
Neem contact op met Johan Kroon Administratie als u geen omkijken wilt hebben naar het administratiewerk dat bij een onderneming komt kijken. Wij nemen uw de zorgen uit handen en geven u een helder en eerlijk beeld van de financiële situatie van uw bedrijf. Bel voor een vrijblijvend gesprek: 0597-792002 of mail ons op info@johankroonadministratie.nl. Volg ons ook op Facebook en ontvang als eerste nieuws en updates.

Meer informatie op: www.facebook.com

Zie ook de voorgaande nieuwsberichten.

Deze bedrijven gingen u voor

Gereedschapknaller.nl Bellingwolde
Havenbeheer Oldambt Winschoten
AnyTyme De Pleiaden Hoogezand
Patty’s Fashion & Shoes Sappemeer
Alrawi Rijschool Heiligerlee
Stal Hygiene Smit Nieuw-Scheemda


Onze partners

Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties) Fiscaal expert
Gertie Wieringa (Salariskantoor Wieringa) Ervaren en kundige salarisadministrateur
Contact via Whatsapp